Головна Новини Бізнес фінанси Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів: як виглядає дріб'язок (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів: як виглядає дріб'язок (ФОТО)

Попитом користуються рідкісні монети, які карбували з помилками

24 вересня 2021, 11:01 comments17819
Поділіться публікацією:

Монети часів СРСР можна продавати за тисячі, а то й десятки тисяч доларів. Так, три копійки, які датовані 1943-м роком (реверс не відповідає аверсу) виставлені на продаж за більш ніж 13 тис. доларів. Три копійки 1952-го року продають за 1,6 тис. доларів. Про це пише видання OBOZREVATEL з посиланням на дані аукціону з продажу монет.

Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів: як виглядає дріб'язок (ФОТО)

Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів - фото з відкритих джерел

Зазначається, що попит мають рідкісні монети, які карбували з помилками, а також той дріб'язок, що зберігся в обмеженій кількості.

На аукціоні можна знайти дві копійки, датовані 1927-м роком, які продають за більш ніж 1 тис. доларів. 10 копійок 1929-го року виставлені на продаж за 1,2 тис. доларів. Менш рідкісні монети 1991-го року є не такими цінними й коштують близько 8 доларів.

Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів: як виглядає дріб'язок (ФОТО) - фото 2
Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів: як виглядає дріб'язок (ФОТО) - фото 3
Монети часів СРСР можна продати за тисячі доларів: як виглядає дріб'язок (ФОТО) - фото 4

Зазначимо, що на профільних аукціонах продаються радянські монети, ціна яких може коливатися в межах 300 тис. гривень. Зокрема, 20 копійок, виготовлені в 1934-му році, готові купувати від 100 до 300 тисяч гривень, при цьому вартість 15 копійок того ж року не перевищує і 200 гривень.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що крім монет часів СРСР, на електронних аукціонах продаються і речі виготовлені в радянські часи, які можна продавати в Україні за сотні тисяч гривень. Зокрема, іграшковий автомобіль "Зіронька" продають на аукціоні за більш ніж 7,5 тис. доларів (понад 200 тис. гривень). Педальна машинка була виготовлена за часів СРСР у Львові. За більш ніж 9 тис. доларів (251 тис. гривень) можна продати й фотоапарат, який був виготовлений 70 років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини