Головна Новини Бізнес фінанси Швейцарський банк озвучив прогноз ціни біткоїну у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцарський банк озвучив прогноз ціни біткоїну у 2022 році

Зараз на крипторинку спостерігається висока волатильність

15 січня 2022, 17:53 comments25439
Поділіться публікацією:

За прогнозом аналітиків швейцарського банку Seba, ціна біткоїну у 2022 році може злетіти до 75 тисяч доларів. Вартість може зрости у зв'язку з використанням криптовалюти великою кількістю інституційних інвесторів. Про це йдеться у матеріалі OBOZREVATEL.

Швейцарський банк озвучив прогноз ціни біткоїну у 2022 році

Швейцарський банк озвучив прогноз ціни біткоїну у 2022 році - фото з відкритих джерел

"Ми вважаємо, що ціна зростає. Наші внутрішні моделі оцінки зараз вказують на ціну від $50 тис. до $75 тис.", — сказав генеральний директор Seba Bank Гвідо Бюлер CNBC.

За словами Бюлера, криптовалюта зможе досягти такого рівня, проте головне питання – у який термін.

Генеральний директор швейцарського банку також відповів, чи зможе біткоїн продемонструвати рекордні рівні минулого року. Так, він зазначив, що це станеться, проте зараз на крипторинку спостерігається висока волатильність.

Зазначимо, що станом на 17:40 (15 січня) курс біткоїну становить 43,3 тисячі доларів.

Нагадаємо, що вартість криптовалюти різко впала у четвер, 13 січня, що перервало її дводенне зростання. Криптовалюта відбивала падіння акцій технологічних компаній на торговій сесії. Залишається занепокоєння тим, що Федеральна резервна система почне збільшувати процентні ставки, повідомляє Coindesk. Хоча підвищення ставок може стримати інфляцію, воно також чинитиме тиск на ризиковані активи.

Також на порталі "Коментарі": Найпростіший і найзручніший спосіб купити криптовалюту – скористатися послугами спеціалізованої біржі. У матеріалі видання перелік бірж, де криптовалюту можна придбати за гривню. Усі криптобіржі у переліку вимагають оплати комісії та мають версії сайту українською або російською мовами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини