Головна Новини Бізнес фінанси В Україні змінилася вартість оформлення біометричних документів: названі нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилася вартість оформлення біометричних документів: названі нові ціни

Вартість оформлення документів піднялася незначно

5 січня 2021, 09:39 comments1174
Поділіться публікацією:

Починаючи з 1 січня поточного року в Україні змінилася вартість бланка біометричних документів. У зв'язку з цим ціна на оформлення закордонного паспорта, а разом з тим і паспорта громадянина України у формі картки стала трохи вище. Про це повідомляє Курс України, посилаючись на пресслужбу Державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна".

В Україні змінилася вартість оформлення біометричних документів: названі нові ціни

Ціна на закордонний паспорт в 2021 році - фото з відкритих джерел

Так, після змін вартості паспорт громадянина України буде коштувати 363 гривні, за умови, що термін оформлення складе до 20 робочих днів. А до 10 робочих днів — 489 гривень. Нова вартість закордонного паспорта складе 694 гривні, за умови, що термін оформлення буде 20 робочих днів. Якщо ж потрібно термінове оформлення документа, тобто до 10 днів, тоді ціна буде 1046 гривень. Посвідка на тимчасове проживання обійдеться в 915 гривень, а на постійне коштуватиме 752 гривень.

Відзначається, що люди, які не мають громадянства, а також іноземці та громадяни України, які оплатили адміністративні послуги та подали заяви для оформлення біометричних документів до 31 грудня минулого року, зможуть забрати їх ще за минулою ціною. Також повідомляється, що за умови, якщо оплата була проведена до 31 грудня 2020 року, але заяву на оформлення документів представлено не було, будуть діяти вже нові тарифи на послуги.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що експерти розповіли, куди "попливе" курс долара у 2021 році та в яких випадках оптимістичні прогнози стануть реальністю, а також про те, коли за прогнозом економіста почне падати курс біткоїна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини