Головна Новини Бізнес ЖКГ Як покращити якість газу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як покращити якість газу

Якщо у вас виникла обгрунтована підозра щодо невідповідної якості блакитного палива, звертайтесь в облгаз

7 грудня 2020, 16:25
Поділіться публікацією:

Попри пристойну ціну на газ, багато українців скаржаться на його якість.

Як покращити якість газу

Як покращити якість газу. Фото: liga.net

Відтак вогонь в конфорці може мати специфічний жовтий або червоний колір. А приготування їжі чи закипання води може зайняти вдвічі більше часу, ніж зазвичай.

В цих проблемах часто звинувачують постачальників блакитного палива. Насправді потрібно подивитися на цю проблему ширше.

Колір полум’я може залежати від низки факторів, таких як вологість повітря, чистота приладів, побутових умов.

Якість палива може погіршуватися, якщо сопло пальника брудне та забите. В такому разі варто викликати спеціаліста з газової служби, аби він очистив сопло. Самому робити це не рекомендується.

Також експерти рекомендують провітрювати квартиру. Адже для нормального горіння газу, потрібна достатня кількість кисню.

Ще однією можливою причиною поганого горіння блакитного палива є недостатній тиск в системі. Цю проблему мають також вирішувати спеціалісти.

Якщо, ви вже перевірили вищезазначені фактори та вжили відповідних заходів, але нічого не змінилося, варто звернутися в облгаз. Саме ця установа відповідає за якість газу.

Нагадуємо, що Нафтогаз заявив про мільярдні збитки. Лише за січень-вересень 2020 року втрати склали 17,034 мільярдів гривень в порівнянні з чистим прибутком у 21,31 мільярда гривень за аналогічний період минулого року. Такі колосальні збитки пов'язані зі зниженням попиту на енергоресурси у зв'язку з кризою, викликаною коронавірусом.

Також, сайт “Коментарі” рекомендує прочитати матеріал, в якому експерти розповідають, чому за доставку газу доведеться платити більше.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини