Головна Новини Бізнес інвестиції Топ перспективних криптовалют: в які варто інвестувати в 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ перспективних криптовалют: в які варто інвестувати в 2022 році

В яку криптовалюту інвестувати в 2022 році українцям

20 червня 2022, 15:45 comments21460
Поділіться публікацією:

В першому кварталі 2022 року спостерігалося падіння курсу біткоїна та обвал ринку криптовалют. Експерт пояснює, куди вкладати кошти до кінця 2022 року. Які прогнози щодо курсу біткоїна на наступний рік?

Топ перспективних криптовалют: в які варто інвестувати в 2022 році

Фото ілюстративне / Pixabay

Олександр Болтян, аналітик компанії Esperio, говорить, що в світі продукується близько 20000 криптовалют. У міру того, як розвиватиметься криптоіндустрія 90% цих монет і мереж блокчейнів впадуть.

Не всі з монет переживуть "криптоапокаліпсис", однак саме ці віртуальні гроші будуть зростати в ціні, а інвестори отримають прибутки.

До монет, в які варто інвестувати, експерт відносить: Біткойн (BTC), Ethereum (ETH) та Decentraland (MANA), Binance Coin, Solana.

"Біткойн — це найкраща довгострокова криптоінвестиція. Піонерська криптовалюта, яка, спочатку була розроблена для заміни фіатних валют, але набула широкого поширення як засіб заощадження та захисту від традиційних інвестицій. BTC завжди відновлюється, що є свідченням його стійкості та надійності як довгострокової інвестиції. Також Біткоін вирішує реальну та невідкладну глобальну проблему інфляції", — додає він.

Аналітик наголошує, що наразі все більше біткоїни використовують у промисловості та електронної комерції. Вважається законним платіжним засобом біткоїн в Сальвадорі та Центральноафриканській Республіці. Тому цілком ймовірно, що вартість Біткойна продовжуватиме зростати в наступні роки, на думку деяких оптимістів — до 2030 року BTC коштуватиме більше одного мільйона доларів.

"Друга валюта, яку варто купити — Ethereum (ETH) — найперспективніша довгострокова криптоінвестиція. Падіння ціни на 81% з максимального рівня, і на 76% у 2022 році створює чудові умови для вигідної покупки. Ethereum був запущений у 2015 році та через сім років перетворився на найбільшу платформу смартконтрактів. Це також найбільша платформа DeFi, де реалізовано більшість нових криптотехнологій. Від dApps до програм DeFi, від NFT до валют Meme і від децентралізованих бірж до програм Web3", — наголошує Олександр Болтян.

Третьою монетою, в яку можна інвестувати, він вважає Decentraland (MANA). На думку експерта, це найкращий довгостроковий токен метавсесвіту, який можна купити сьогодні, це піонер і, мабуть, найпопулярніший проєкт метавсесвіту.

"Це план віртуального світу, що надихає створення більшої кількості проектів метавсесвіту. Важливо відзначити, що ця ніша віртуального крипто-світу все ще перебуває на стадії розробки. Земельні ділянки у Децентраленді все ще продаються, але їх власники ще не створили у метавсесвіті функціонуючі заклади", — говорить він.

До п'ятірки криптомонет входять Binance Coin (4 місце) та Solana (5 місце). До того ж, Binance Coin — це нативний токен для однієї з найшвидших і інноваційних блокчейн-екосистем — Binance Smart Chain, мережі смарт-контрактів та одного із найзапекліших конкурентів Ethereum.

Solana — це найшвидша платформа смарт-контрактів, існує всього 2 роки, і за цей період популярність і база користувачів різко зросли.

"Активність розробників в мережі різко зросла, ціни на токени SOL підскочили більш ніж у 13000 разів, його ринкова капіталізація перевищила 78 мільярдів доларів, а екосистема Solana росла в геометричній прогресії. Він не виявляє жодних ознак уповільнення своєї місії щодо повалення Ethereum як найціннішої та кращої платформи смарт-контрактів", — говорить експерт.

Саме ці п'ять криптовалют можуть являти собою довгострокові крипто-інвестиції.

Раніше ми писали, що треба знати про криптовалютні біржі, щоб не втратити кошти й чому падає ринок віртуальних валют.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

WQalessandr

14 липня 2022, 05:18

Самый лучший проект для инвестиций в наши дни - это экосистема Utopia и ее внутренняя монета CRP, потому что сейчас имеется потребность в анонимных монетах. Эта криптовалюта обязательно увеличится в несколько раз в ближайшее время.

Mabel

8 липня 2022, 15:30

Я завжди буду радити, що коли ви хочете торгувати, вам слід звернутися за допомогою до добре навченого персоналу. Я торгував у Phoenix octaFx trade, і було б егоїстично з мого боку не рекомендувати їх. Завдяки їхнім добре захищеним сигналам і постійно активним стратегіям я міг заробляти понад 11 200 доларів США щотижня. Будь ласка, ось їхній веб-сайт і подивіться електронною поштою самі..... Електронна адреса: [email protected] Веб-сайт: phoenixoctafxtrade.wixsite.com/mysite-1

Mabel

3 липня 2022, 16:18

Не ограничивайте себя, чтобы получить максимальную прибыль! Почувствуйте силу своих инвестиций и добейтесь успеха уже сегодня с Phoenix octaFx trade. Phoenix octaFx trade — это законная и надежная компания. Я только что получил кредит в течение 45 минут с удвоенной суммой, на которую я вложил ... Пожалуйста, вот их веб-сайт и электронная почта, проверьте это сами ..... Электронная почта: [email protected] Интернет: phoenixoctafxtrade.wixsite.com/mysite-1


Новини