Головна Новини Бізнес держсектор Одеський порт продає три буксири: неочікувана ціна
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеський порт продає три буксири: неочікувана ціна

Державне підприємство "Одеський морський торгівельний порт" виставив на аукціон три буксирні човни

16 березня 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Порт Одеси вирішив продати три буксири та виставив їх на аукціон. Стартова ціна двох лотів менше тисячі доларів, третє – понад сім тисяч. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс ВАУ.

Одеський порт продає три буксири: неочікувана ціна

Буксир, який виставили на аукціон. Фото з відкритих джерел

Державне підприємство "Одеський морський торгівельний порт" виставило на аукціон три буксири, які були збудовані у 1970 роках. Одеський порт припинив їх експлуатацію ще у 2014 році, проте судна у славному стані, хоч і потребують різного типу ремонту.

Оголошення з'явились на платформі для аукціонів ВАУ. Таким чином кожен охочий зможе придбати будь-яке з цих технічних суден.

  • Буксир "Труд" — стартова ціна 7 648 доларів;
  • Буксир "Створ" — 948 доларів;
  • Буксир "Пеленг" — 903 доларів.

Торги на аукціоні почнуться з 9:00 ранку 30 березня. Подати заявку на реєстрацію на участь в аукціоні можна за день до проведення торгів, тобто до 29 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про третє за величиною банкрутство банку в історії Сполучених Штатів. На рахунках банку Silicon Valley Bank (SVB) опинилось понад 200 млрд доларів. Проте більша частина з них не застрахована, тому невідомо, чи вдасться вкладникам повернути ці кошти. SVB був 16 в США та відомий тим, що тут брали кредити та зберігали гроші підприємці, які розпочинали свої стартапи.

Також "Коментарі" писали про шістьох українців, які потрапили до списку Forbes "30 до 30. Європа". Кожен з них має свою компанію в різних галузях, від медіа та маркетингу до ритейлу та електронної комерції. Загалом статки усіх 30 відібраних молодих підприємців в рейтингу Forbes перевищують 3 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини