Головна Новини Бізнес історії успіху Ілон Маск обійшов Марка Цукерберга у списку найбагатших людей у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск обійшов Марка Цукерберга у списку найбагатших людей у світі

Ілон Маск зараз є третьою за багатством людиною у світі

1 вересня 2020, 01:59 comments1206
Поділіться публікацією:

Американський підприємець Ілон Маск обійшов співзасновника Facebook Inc. Марка Цукерберга в рейтингу найбагатших людей у світі. Таких результатів вдалося досягти після того, як акції Tesla Inc. продовжили своє безжалісне ралі на тлі поділу акцій. Статки Маска зараз оцінюються в 115,4 млрд дол., у той час, як статки Цукерберга експерти оцінюють в 110,8 млрд дол. Про це повідомляє Bloomberg.

Ілон Маск обійшов Марка Цукерберга у списку найбагатших людей у світі

Також в останній день літа колишня дружина Джеффа Безоса Маккензі Скотт стала найбагатшою жінкою у світі, обійшовши спадкоємицю L'Oreal SA Франсуаза Беттенкур Мейєрс. Статки Скотт, яка отримала 4% акцій компанії Amazon.com Inc. в процесі розлучення із засновником компанії, зараз оцінюється в 66,4 млрд дол.

Статки Маска у 2020 році рекордно зросли. Так, з початку року він наростив свій капітал на 87,8 млрд дол., а акції Tesla виросли майже на 500%. Tesla стала однією з компаній, які стрімко розвиваються, попри кризу на тлі пандемії коронавірусу.

Раніше "Коментарі" писали, що статки засновника і генерального директора компанії Amazon Джеффа Безоса кілька днів тому перевищило ще недавно незбагненну суму в 200 млрд дол. Підприємець і винахідник Ілон Маск також рекордно наростив свої статки, які перевищили позначку в 100 млрд дол. Ілон Маск тепер є частиною елітного клубу, що складається всього з чотирьох осіб із дванадцятизначним капіталом. Співзасновник Facebook Inc. Марк Цукерберг приєднався до Джефа Безоса і Білла Гейтса у списку володарів 12-значних статків на початку минулого місяця. Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, їх загальні статки знаходяться на рівні 540 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини