Головна Новини Бізнес тарифи Місячна ціна газу зросла ще на 10%: скільки тепер платити
commentss НОВИНИ Всі новини

Місячна ціна газу зросла ще на 10%: скільки тепер платити

Минулого місяця "Нафтогаз" встановив ціну на рівні 11,94 грн за кубометр

25 червня 2021, 11:25 comments1786
Поділіться публікацією:

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", яка обслуговує близько мільйона побутових споживачів, прийняла рішення підвищити місячну вартість газу в липні до 13,13 грн за куб.м, при цьому річний фіксований тариф на блакитне паливо все ще дорівнює 7,96 грн за куб. м, передає "УНІАН".

Місячна ціна газу зросла ще на 10%: скільки тепер платити

Місячна ціна газу зросла ще на 10%: скільки тепер платити - фото з відкритих джерел

Так, щодо місячної ціни газу на червень, яку "Нафтогаз" підвищив до 11, 94 грн за куб.м, вартість у липні вища на 10%.

За даними видання, починаючи з травня 2021 року всіх побутових споживачів газу автоматично перевели на фіксований річний тариф, дія якого припиниться 30 квітня 2022 року.

Нагадаємо, що народний депутат України від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає неприпустимим подібне підвищення вартості газу. Нардеп також підкреслила, що підвищення ціни на газ відразу спричинить збільшення цін в магазинах, відіб'ється на роботі міського транспорту та на вартості електроенергії. Зі слів політика, практично запущене величезне коло інфляції в країні, піднявши одномоментно ціни на газ на 50% з 1 червня.

Раніше портал "Коментарі" писав, що напередодні глава Наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Клер Споттісвуд ініціювала відсторонення голови правління Юрія Вітренка через припис Нацагентства з питань запобігання корупції. Політолог-міжнародник, член-кореспондент Академії політичних наук України Максим Ялі вважає, що така ситуація є демонстрацією нічого іншого, як конфлікту інтересів, особливо, якщо порівняти рівень заробітної плати Споттісвуд в Україні та приватних компаніях Британії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вася

26 червня 2021, 17:36

Вася ... не то что с квартала, уже бомжи из страны бегут... эх Вася

українець

26 червня 2021, 11:53

дибіли чо творите?

Валентин

25 червня 2021, 19:37

Юлия Тимошенко считает недопустимым подобное повышение стоимости газа. Кое кто, считает, что украинцев, по прежнему очень много. Прозрение, видимо наступит после двукратного сокращения населения, к 30 году.


Новини