Головна Новини Бізнес фінанси Американський інвестор спрогнозував курс біткоїну у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський інвестор спрогнозував курс біткоїну у 2022 році

До кінця жовтня 2022 року курс найбільш популярної цифрової валюти може знизитися до позначок 34-37 тисяч доларів

18 січня 2022, 17:00
Поділіться публікацією:

Менеджер американської компанії Invesco, що входить до числа найбільших у світі, Пол Джексон висловив думку, що курс найпопулярнішої криптовалюти — біткоїна — може впасти нижче за 30 тисяч доларів у 2022 році. Про це повідомляє "Новое время".

Американський інвестор спрогнозував курс біткоїну у 2022 році

Американський інвестор спрогнозував курс біткоїну у 2022 році - фото з відкритих джерел

"Масовий маркетинг біткоїну нагадує про діяльність біржових маклерів напередодні краху 1929 року. Ми знаємо, чим це закінчилося, і біткоїн уже падав приблизно до 42 тис., точно слідуючи низхідній траєкторії шаблону", — сказав інвестор.

Такий шаблон, як зазначив Джексон, передбачає втрату 45% вартості криптовалюти протягом наступного року.

Менеджер Invesco прогнозує, що до кінця жовтня 2022 року курс найбільш популярної цифрової валюти може знизитися до позначок 34-37 тисяч доларів, і схожі бульбашки зазвичай здуваються протягом двох років після досягнутого піку вартості.

У списку компанії "неймовірних, але можливих результатів на 2022 рік" Пол Джексон зазначає, що цього року ми можемо побачити падіння біткоїну нижче 30 тисяч доларів. Такий показник на 50% менший порівняно з нещодавнім максимальним курсом криптовалюти.

Зазначимо, що останній місяць найпопулярніша криптовалюта світу – біткоін – дешевшає. Його ціна впала вже на 7%. Деякі експерти зазначають, що до 23 січня курс валюти може як злетіти до 46,4 тисячі доларів, так і впасти до 39,8 тисячі. Аналітик "Альпарі", експерт з криптовалюти Олег Алексєєв розповів порталу "Коментарі", з чим пов'язані зміни на криптовалютному ринку та чому ми спостерігаємо таку волатильність ціни біткоїну.

Читайте також: Швейцарський банк озвучив прогноз ціни біткоїну у 2022 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини