Головна Новини Бізнес фінанси Біткоїн досяг найвищого значення в історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоїн досяг найвищого значення в історії

За останню добу він додав у вартості ще майже 2%

19 лютого 2021, 17:39
Поділіться публікацією:

Найпопулярніша криптовалюта — біткоїн — сьогодні, 19 лютого, перевищила позначку 53 000 доларів. Це найвище значення за всю історію його існування. Про це повідомляє видання "РБК-Україна", з посиланням на біржу криптовалют coindeck.

Біткоїн досяг найвищого значення в історії

Біткойн досяг найвищого значення в історії - фото з відкритих джерел

За даними джерела, за станом на 17:15 за київським часом біткоїн торгується на позначці 53 052 долара. За останню добу він додав у вартості ще майже 2%.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, що криптовалюта подорожчала до 52 932 доларів. Повідомлялося, що в перебігу семи днів, біткоїн збільшився в ціні на 8%, а в цілому за місяць його вартість зросла на 60%.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що незважаючи на всі дифірамби головній криптовалюті, біткоїни як спосіб заощадження коштів зовсім не є еталоном. І купувати його на останні гроші не варто. Таку пораду озвучив старший аналітик компанії Hamilton Алекс Шустер в статті "Коментарів". Експерт вважає, що покупка біткоїну є диверсифікацією існуючих проектів, інвестицій, валютних вкладів в рамках нестабільного періоду пандемії та інших шоків світового масштабу. І навіть покупка за невигідним курсом в середньому не є згубною для загального інвестиційного портфеля.

У нашому матеріалі ми також розповідали, що незважаючи на небувалу популярність біткоїнів, представники інвестиційного банку Goldman Sachs вважають, що висока волатильність криптовалюти не дозволяє їй стати платіжним засобом і робить непридатною для зберігання грошей. У той же час засновник Tesla Ілон Маск дотримується протилежної точки зору, вважаючи, що у популярної криптовалюти є всі шанси бути визнаною в світі традиційних фінансів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

19 лютого 2021, 22:23

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska

Санёк

19 лютого 2021, 21:50

Karbo и другую крипту рекомендую покупать и продавать на бирже https://richamster.com/?referral=3X4BrcJhYY67


Новини