Головна Новини Бізнес фінанси Курс біткоїну суттєво зміниться найближчим часом: озвучено прогноз ціни криптовалюти
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс біткоїну суттєво зміниться найближчим часом: озвучено прогноз ціни криптовалюти

Експерт також розповів, у якому разі може статися сплеск активності покупців

16 січня 2022, 18:04 comments4499
Поділіться публікацією:

За прогнозом головного стратега з криптовалют компанії TomiEx Анжея Ковальчука, курс біткоїну до 23 січня може знизитися як до 39,8 тисячі доларів, так і подорожчати до 46,4 тисячі доларів. Зміна вартості може бути пов'язана з помірною активністю інвесторів, відсутністю сильних фундаментальних новин, а також відсутністю коливань на американському фондовому ринку, енергетичному ринку та ринку металів. Про це експерт розповів виданню OBOZREVATEL.

Курс біткоїну суттєво зміниться найближчим часом: озвучено прогноз ціни криптовалюти

Курс біткоїну суттєво зміниться найближчим часом - фото з відкритих джерел

"Якщо логічний ланцюжок правильний і момент вже проявився, то під час зниження ціни біткоїну нижче рівня 40 тисяч доларів США за монету, на нас чекає постійний сплеск активності покупців", – сказав фахівець.

У виданні також нагадали, що будь-які заяви та прогнози щодо ціни криптовалюти необхідно пропускати через призму власного торгового або інвестиційного плану з огляду на співвідношення ризиків.

Зазначимо, що станом на неділю, 16 січня, курс біткоїну становить 43,2 тисячі доларів.

Нагадаємо, що експерти швейцарського банку Seba озвучили прогноз, згідно з яким найпопулярніша криптовалюта може серйозно подорожчати у 2022 році до 75 тисяч доларів. У фінустанові зазначають, що вартість біткоїну може злетіти через зростання активності інституційних інвесторів. Питання лише у тому, у який термін відбудеться суттєвий стрибок ціни.

Зазначимо, що найзручнішим і найпростішим способом придбати криптовалюту називають використання спеціалізованої біржі. Видання "Коментарі" розповіло де саме можна купити цифрову валюту за гривню.

Читайте також: Курс валют в Україні: чому долар зростає та коли тренд зміниться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини