Головна Новини Бізнес тарифи В Україні подорожчає мобільний зв'язок: які оператори підвищують тарифи
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подорожчає мобільний зв'язок: які оператори підвищують тарифи

Зміна вартості тарифів стосуватиметься користувачів компаній "Київстар", Vodafone і Lifecell

29 грудня 2020, 09:23 comments1684
Поділіться публікацією:

Крім підвищення цін на продукти, а також комунальні послуги, з 1 січня 2021 року в Україні значно збільшаться ціни на деякі тарифні плани операторів мобільного зв'язку. Зміна вартості тарифів стосуватиметься користувачів компаній "Київстар", Vodafone і Lifecell.

В Україні подорожчає мобільний зв'язок: які оператори підвищують тарифи

ФОТО: З відкритих джерел

"Київстар"

У цього мобільного оператора виростуть ціни на кілька тарифних планів. Тариф "Безлім" підніметься в ціні практично вдвічі: замість 95 гривень, користувачам за нього доведеться платити 175 гривень. У пакет послуг будуть включені: доступ до інтернету без обмежень, до 200 хвилин вихідних дзвінків і 200 смс Україною.

Тарифи для контрактних абонентів, які користуються послугами мобільного оператора три роки й більше, також зміняться. У компанії попередили, що тарифний план варто змінити до 31 грудня 2020 року, в іншому випадку користувачеві буде обраний тарифний план автоматично.

Vodafone

Найпростіший тариф Vodafone 4G Smart XS подорожчає на 10 гривень і обійдеться абонентам в 45 гривень. В рамках тарифного плану користувачі отримають 1 Гб інтернету і 100 хвилин вихідних дзвінків Україною.

Ціна на тарифні плани Vodafone Smart S і Vodafone 4G Smart M також виростуть. Абонентам першого тарифу за 5 Гб і 200 хвилин тепер доведеться платити 85 гривень, а другого — 130 гривень за 9 Гб і 300 хвилин.

Lifecell

Оператор підвищує ціни за місяць використання на такі тарифи: "Лайфхак", "Інтернет Жара", "Залізна двадцятка", а також "4 безліміти 2019", "Спека GO", "Спека GO PLUS", "Комфорт". З 14 грудня до 28 лютого абонентам надали право самостійно змінити свій тарифний план безкоштовно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що з про наступного року значно зросте ціна ще на один продукт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ghjgh

29 грудня 2020, 10:22

водафон сейчас за старт берет 110 гривен это что прошлогодняя статья


Новини